Halverwege IWSA WK

6-6-2024: D-Day en Halverwege IWSA WK
We zijn halverwege het WK van Winfgoilers WK op Texel. De condities zijn ideaal: Elke dag 4 a 5 beaufort uit westelijke richtingen.
Kijk de komende 2 dagen nog mee naar deze geweldige jonge sport via onze 2D Viewer. Elke race staat op onze evenementen Evenementen pagina.


SporTrace bij WK Windfoil Marathon en Ronde van Texel in 2024

Jan 2024: IWSA Marathon World Championship
Sportrace is al langer de partij die de races van de Ronde van Texel voorziet van Tracking. Bekijk op onze evenementen pagina de wedstrijden van de afgelopen jaren.
In 2024 zijn we ook weer van de partij op dit geweldige evenement op 8 juni 2024. Maar de organisatie is ook gevraagd om het WK Wingfoiler Marathon naast de Ronde te organiseren van 5 tot 8 juni. Ook die wedstrijden zullen we tracken.
De Wingfoiler is een relatieve jonge variant van het windsurfen. Het is ongelofelijk spectaculair en er worden hoge snelheden bereikt.
Je kunt de wedstrijden volgen op onze evenementen pagina.


Geen 3D tijdens het SKS Kampioenschap in 2024

Mei 2024:
Sportrace werk samen met OMEGA Timing en Swiss Timing. Het zijn de technische partijen die veel voor alle sporten op de Olympische Spelen verzorgen.
Het SKS 2024 Kampioenschap valt samen met de Olympische Spelen en daarom kunnen wij in die periode niet over de mooie 3D Animatie Software beschikken.
Heel jammer en wij betreuren het bijzonder. Afgelopen jaren keken er zo’n 100.000 in die 14 dagen naar onze YouTube kanaal. We bezinnen ons nog wat wij er dit jaar nu publiceren. Gelukkig hebben we de beelden van 2023 nog op onze evenementen pagina.


Scroll naar boven